7 بیماری رایج پاییزی

فروشگاه اینترنتی شایان

فروشگاهی جامع برای همه ایرانیان

RSS فروشگاه شماره 1 پروفایل تماس با مدیر عناوین مطالب صفحه اصلی
موضوعات
موسیقی
دانلود آهنگ های روز
دانلود آهنگهای قدیمی
بیوگرافی
دانشمندان
هنرمندان و ادبا
پزشکی
آناتومی بدن انسان
بیماریها و پیشگیری
بهداشت بانوان
تغذیه
دانستنیها
اجتماعی
بانوان - ازدواج و زناشویی
خانه و خانواده
جوانان
کودک و نوجوان
مهارتهای زندگی
اقتصاد
بازار سرمایه و بورس
کسب و کار و اشتغال
تولید و صنعت
فرهنگی و هنری
تاریخ
گردشگری
آموزش
پرورش و تولید قارچ دکمه ای
آموزش پرورش زنبور عسل
آموزش پرورش گوسفند
آموزش پرورش گاو شیری
آموزش عکاسی
تکنولوژی و موبایل
اخبار
پیوندها
سیستم همکاری در فروش
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فروشگاه اینترنتی شایان و آدرس shayanmarket.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





طراح قالب وبلاگ
پیوندهای روزانه
حواله یوان به چین
خرید از علی اکسپرس
دزدگیر دوچرخه
الوقلیون

آرشیو پیوندهای روزانه
طراح قالب وبلاگ

Powered By LoxBlog.COM

7 بیماری رایج پاییزی

 

 

سرماخوردگی, گلو درد, فصل پاییز

این روزها که به میانه فصل پاییز رسیده ایم و هوا تمایل بیشتری به شرایط زمستانه یافته است بدن ما همگام با تغییرات طبیعت، خود را با سرمای هوا و کاهش طول مدت روز تطابق می دهد.

خشکی هوا در این روزها، راه های تنفسی در بینی را خشک می کند و ویروس ها و باکتری های بیشتری را به بدن ما راه می دهد. به همین دلیل میزان ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا و احساس سردردهای مداوم، گلودرد و خستگی بدن، آب ریزش بینی و سرفه های آزاردهنده بسیاری افراد را راهی بیمارستان ها می کند.

تماس بیشتر با میکروب های بیماری زا در محیط های بسته و کاهش رطوبت هوا به عنوان دلیل عمده شایع شدن سرماخوردگی و آنفلوآنزا در این فصل مطرح است. این بیماری ها خطرناک نیستند اما مبتلایان را آزار می دهند. سیستم ایمنی بدن همزمان با تغییرات ناگهانی دمای هوا، متحمل فشار زیادی می شود و برای عادت کردن به آنها به مدت زمان نیاز دارد.

کدام بیماری ها شایع ترند؟
رطوبت و فشار هوا در کنار تغییرات ناگهانی دما، برخی از بیماری ها را بیشتر شایع می کند که به آنها می پردازیم.

آنفلوآنزا و سرماخوردگی
تضعیف سیستم ایمنی بدن دلیل اصلی ابتلا به این بیماری هاست که بارش باران، وزش بادهای تند و کاهش رطوبت هوا در آن دخیلند. سرماخوردگی پاییزه به شدت سرماخوردگی زمستانه نیست اما عفونت های ویروسی و خطرات ناشی از آنها مراجعه به پزشک را واجب می کند.

پزشکان برای جلوگیری از ابتلای به سرماخوردگی شستن صورت و بینی با آب خنک را توصیه می کنند. افزایش مصرف آب و میوه ها، پوشیدن لباس گرم و صرف زمان بیشتر برای ورزش در هوای آزاد هم به شما کمک می کند از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا در فصل سرد جلوگیری کنید.

بیماری های آلرژیک و آسم
بیماری های تنفسی مزمن در اواخر فصل پاییز شیوع بیشتری می یابند. در این میان آسم آلرژیک و آسم خشک، افراد بیشتری را درگیر می کنند. به سختی نفس کشیدن، مشهودترین علامت آسم آلرژیک است که احتمال ابتلا به آن با تقویت سیستم ایمنی و مقاومت بدن کاهش می یابد.

زخم های گوارشی
زخم معده و اثنی عشر با زخم پتپیکاز، از دیگر بیماری هایی هستند که در این روزها شایع می شوند. پزشکان عادات غذایی غلط، بیماری های مزمن، مصرف نوشیدنی های الکلی، استرس و فشار روحی، کشیدن سیگار، عوامل ژنتیکی وهمچنین عفونت باکتریایی توسط هلیکوباکترپیلوری را جزو دلایل عمده بروز زخم های گوارشی می دانند. تغییر اشتها، احساس درد در ناحیه معده یا شکم و استفراغ کردن علائم شایع زخم های گوارشی هستند.

در صورت ابتلا به چنین زخم هایی باید بدانیدکه بلافاصله بعد از خوردن غذا با درد ناشی از زخم معده مواجه می شوید و چند ساعت بعد از خوردن غذا یعنی وقتی گرسنه شده اید هم درد ناشی از زخم اثنی عشر بروز می کند. به همین دلیل اگر بعد از خوردن غذا به دل درد و حالت تهوع دچار شدید، به پزشک مراجعه کنید.

نارسایی قلبی
نارسایی قلبی، یکی از حالت های خطرناکی است که احتمال بروز آن در این فصل برای بیماران قلبی وجود دارد. به این دلیل که بدن تلاش می کند با تغییرات فصلی همگام شود که نتیجه این تلاش افزایش عملکرد سیستم تنفسی و قلبی است. شدت یافتن این عملکرد، مشکلاتی جدی برای بیمار ایجاد می کند که برای پیشگیری از آن، بیمار باید با پزشک خویش مشورت کند وداروهای تجویزی را به طور کامل و به موقع مصرف کند.

پیاده روی روزانه و قدم زدن در هوای آزاد نیز به جلوگیری از نارسایی قلبی در این بیماران کمک می کند. روماتیسم در فصل پاییز به دلیل افزایش درد مفاصل و حساسیت به سرمای هوا، بیماری های روماتیسمی مانند آرتریت شیوع بیشتری پیدا می کنند.

اگر به روماتیسم مبتلا هستید و در فصول سرد سال بیشتر احساس درد می کنید، می توانید با مصرف کلسیم و ویتامین های گروه B به بهبود تغذیه غضروف و ریشه اعصاب مفاصل کمک کنید.

استفاده از پمادهای ضد التهاب و درد، انجام طب سوزنی، حمام کردن با آب گرم و پرهیز از پیاده روی در هوای بارانی و سرد از بروز یا شدت پیدا کردن این بیماری پیشگیری می کند.
ورزش کردن در شرایط ایده آل نیز به پیشگیری از شدت یافتن بیماری کمک می کند.برای ورزش کردن بهتر است یک اتاق گرم را انتخاب کنید، لباس گرم بپوشید و ورزش های ساده ای را که به حفظ حرکت مفصل ها و کارآیی عضلات کمک می کند، انتخاب کنید.

چاقی
بدن افراد با سرد شدن هوا کم کم شروع به ذخیره کردن چربی می کند. بنابراین فصل پاییز می تواند آغازگر دوره چاقی شما باشد. البته انباشته شدن چربی در بدنتنها موجب تغییر شکل در اندام ظاهری نمی شود و ممکن است به بیماری های مختلفی مانند تصلب شرائین و فشار خون بالا نیز منجر شود.

بنابراین باید در فصل پاییز، مراقب اضافه وزن خود باشید. استراحت کافی داشته باشید و بیشتر از ماه های قبل سبزی و میوه های تازه را مصرف کنید. علاوه بر آن به فکر تقویت سیستم ایمنیبدنتان نیز باشید. استفاده از مکمل های ویتامینی مانند قرص ویتامین C و انجام منظم ورزش و پیاده روی روزانه هم سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می کند و هم از چاق شدن شما جلوگیری می کند.

بیماری های مردانه
علاوه بر همه این موارد که هم در مردان و هم در زنان مشترک است برخی بیماری های خاص آقایان مانند پروستات نیز در این فصل شیوع بیشتری پیدا می کند. پیشگیری از این بیماری ها تنها با مراقبت های بیشتر و انجام چکاپ های روتین میسر می شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب‌ها: <-TagName->

درباره وبلاگ
فروشگاه جامع اینترنتی شایان با هزاران محصول کارآمد و مرغوب و با قیمتی مناسب در خدمت هموطنان عزیز در سراسر کشور میباشد
آخرین مطالب
مننژیت را با سرماخوردگی اشتباه نگیرید
نارسايي كليه خبر نمي‌‌‌‌دهد
راه های رفع گرفتگی بینی
اطلاعاتی کامل درباره بیماری صرع
بيماري بهجت چيست و آيا درمان دارد؟
7 بیماری رایج پاییزی
چطور از شر پینه پا خلاص شویم ؟
درمان و علائم بیماری جذام
۲ شربت خانگی برای سرفه های خشک
علائم و درمان شقاق مقعدی
بیماری برونشکتازی چیست؟
بیماری بری بری چیست؟
علل افتادگي پلک و راههاي پيشگيري و درمان آن
عفونت ریه و چند نمونه از بیماری‌های آن
وقتی گوش هایتان خوب نمی شنود
مشکلات گوارشی مردان را جدی بگیرید
هشدار! مراقب سرطان سینه باشید
درمان حساسیت دندانی
ناگفته های اشک چشم و درمان خشکی چشم
شما هم به رفلاکس مبتلا هستید؟
آرشیو
ارديبهشت 1392
فروردين 1392
برچسب ها
امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 49
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 49
بازدید ماه : 49
بازدید کل : 14927
تعداد مطالب : 98
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1